learn industry

Integrity Compass

kennis opfrissen met behulp van gamification.

Voor een grote Nederlandse bank ontwikkelden we de Integrity Compass. Tijdens deze game reis je de wereld over en verzamel je badges met integere acties. Lukt het jou om de juiste keuzes te maken en het morele kompas in balans te houden? 

Elk bedrijf heeft te maken met regels rondom integriteit. Hoe integer ben jij? En hoe breng je richtlijnen over aan je medewerkers op een manier die ze bijblijft?

Integrity compass In deze training help je collega’s over de hele wereld met met het nemen van de juiste beslissingen, waarbij je de gedragscode toepast. Daarom staat het ‘integrity compass’ centraal in deze module. Bij elk dilemma komt het kompas in beeld en schommelt hij heen en weer. Het is jouw taak om je morele kompas in balans te houden door de juiste keuzes te maken.

Badges

In elk land dat je bezoekt, komt een ander onderwerp aan bod. Voor elk onderwerp kun je een badge verdienen. De situaties in verschillende landen zorgen voor afwisseling en uitdaging, terwijl de feedback en badges het gevoel van prestatie versterken.

De Integrity Compass bouwt voort op informatie en kennis die de deelnemers hebben opgedaan in de introductietraining over de gedragscode. Maar we bieden een hele nieuwe leerbeleving door gamification toe te passen. Hierdoor wordt de training een beleving. Dit verhoogt de betrokkenheid en motivatie van de deelnemers. Zo wordt het jaarlijkse refresh moment een leuke en interactieve ervaring.

Wil je meer weten over hoe game-elementen e-learning kan versterken? Tijdens onze webinar gamification gaan we dieper in op het octalysis framework voor gamification.