learn industry

people focused learning.

wij zijn constant in beweging.

Learn industry combineert een solide didactische aanpak met een creatieve uitwerking.

Impact drijft ons en we zijn constant in beweging. Beweeg met ons mee en laat ons jou inspireren. Ontdek hieronder de manieren om mee te bewegen.

webinars

Regelmatig organiseren we webinars waar we onze kennis en ervaringen delen. Klik op de knop hieronder om je in te schrijven voor een van onze webinars, of om toegang te krijgen tot de content van een webinar die al geweest is.

design workshop

Voor veel opleiders is gamification een superkracht, en dat snappen we maar al te goed. Maar voor jou als opdrachtgever is het soms best lastig om stakeholders mee te krijgen in een spannend concept. Daar hebben wij wat op bedacht! 

Wij plannen graag met jou een design workshop. We gaan dan aan de slag om in 1 dag een concept tot prototype te ontwikkelen. Nu hebben we alleen nog jouw opleidingsvraagstuk nodig om het prototype neer te zetten.  

ons team.

Learn industry creëert een online leerbeleving die je bijblijft. Storytelling is de basis van onze didactische concepten, en daarmee ontwikkelt ons creatieve team voor elk opleidingsvraagstuk een verrassende oplossing.

Wij zijn learn industry: experts in communicatie, didactiek, interactie en media.

boris huisman

Boris is een storyteller pur sang met een scherp didactisch oog. Hij is als learning specialist sinds 2016 betrokken bij een scala aan verrassende concepten. Zo bedacht Boris voor verschillende projecten personages die tot leven kwamen in verhalen, games en films.

maaike de groot

Maaike is de definitie van stille wateren met diepe gronden. Zo stil en beheerst als ze overkomt, zo snel en met aandacht voor detail ontwikkelt ze modules en schudt ze illustraties en animaties uit haar mouw.

thomas herbertson

Heeft sinds de ‘early days’ in 2013 veel ervaring met projecten over compliance opgebouwd. En houdt ervan om zich te verdiepen in ingewikkelde processen van bedrijven. Daarnaast is hij ons technisch brein. Een technisch probleem? Thomas zoekt het tot op de bodem uit!

isis van wijngeeren

Haar creatieve brein en kennis over media en design maakt onze modules een lust voor het oog. Isis denkt vaak mee over concepten. Iets waarbij haar enthousiasme en vrolijkheid goed van pas komen.

maarten rozeboom

Met een duidelijke visie probeert hij met zijn ontwerpen grenzen te verleggen om de module er zo goed mogelijk uit te laten zien. Hij is tot het einde betrokken bij de modules om te checken of alles in lijn met zijn design. 

anouk spenkelink

Geen spelfout gaat aan haar neus voorbij. Dit oog voor detail is handig voor haar als ontwikkelaar. Er staat geen punt of komma verkeerd. Daarnaast is haar gortdroge en snelle humor een leuke toevoeging aan ons team.

lucas de vreugd

Door zijn ruime ervaring als ondernemer weet Lucas precies wat de klant wel of niet gaat helpen. Als oprichter en CEO houdt hij het team scherp met duidelijke vragen en daagt de status quo uit door altijd een paar stappen verder te denken.

niek hogervorst

Al vanaf 2016 bij learn industry actief als manager operations. Altijd aan het doorvragen om bij de kern van het leervraagstuk te komen. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid inspireert hij het hele team.

klaar voor de start?

We nemen je mee in deze drie stappen om te kunnen beginnen met het ontwikkelen van jouw project.

Wij vragen je het hemd van je lijf en sparren over een creatief concept. Welke impact wil je maken, wie is je doelgroep en welke leerdoelen zijn er?

Op basis van de intake presenteren wij een plan van aanpak met didactisch én creatief concept. Stem onze plannen rustig even af met de stakeholders.

Na jouw goedkeuring starten we met een kick-off. Zo lanceren we het project met alle betrokkenen