learn industry

e-learning consultant.

Jouw creativiteit is precies wat onze opdrachtgevers nodig hebben! Met gevoel voor design ontwikkel je online interacties die leren leuk maken. En met opdrachtgevers als ING, Jumbo, Just Eat Takeaway en LeasePlan weet je zeker dat jouw werk een enorm bereik heeft.

Handig met creatieve software?
Heb je ervaring met Articulate Storyline of met tools uit de Adobe Creative suite? Of ben je ervan overtuigd dat dit je dit alles snel onder de knie hebt? Dan moeten we zeker snel eens kennismaken.

Ervaring met communicatie en opleiden?
Heb je een diploma in communicatie, design of opleidingskunde? En lijkt het je leuk om concepting met uitvoering te combineren? Ook dan lijkt het ons erg waardevol om je te leren kennen.

Hoe werken we?
Thuiswerken doen we al jaren, maar in normale omstandigheden komen we ook wekelijks bij elkaar in mediastad Hilversum. Zo ben je verzekerd van flexibiliteit én een dynamische werkplek. In een klein team werk je erg zelfstandig, maar er is ook veel ruimte om jezelf in de breedte te ontwikkelen. Onze consultants worden alleskunners die een project van start-to-finish kunnen begeleiden.

Jij kunt met ons meegroeien!
Learn industry is flink aan het groeien. Onze opdrachtgevers waarderen onze creatieve inbreng en onze flexibele aanpak. En ze vinden het geweldig als e-learning ‘viral’ gaat in hun organisatie… Dus jouw frisse blik is welkom!

Stuur een e-mail naar Niek Hogervorst om uit te leggen hoe jij kunt bijdragen en stuur je CV mee.