learn industry

bewezen concept: #nietprappig

awareness campagne met een plug and play e-learning.

Ongewenste omgangsvormen bespreekbaar maken zonder betuttelend en voorspelbaar te zijn. En dat in een kant-en-klare online module!

Dat is #nietgrappig. Deze module is heel geschikt voor een campagnematige inzet. Want een prettigere en veiligere werkomgeving begint bij bewustzijn. Op een actieve manier leren de deelnemers met de volgende onderwerpen om te gaan:

intimidatie en agressie
Wat doe je als collega’s slachtoffer worden van intimidatie? Herken je machtsmisbruik door leidinggevenden?
seksuele intimidatie
Wat doe je als er ongepaste grapjes worden gemaakt? Sterker nog: herken je ze eigenlijk wel?
discriminatie
Wat doe je als je merkt dat collega’s onderscheid maken, bijvoorbeeld op basis van huiskleur of religie?
pesten
Wat doe je als je merkt dat collega’s of externe medewerkers worden buitengesloten?

van elke 8 medewerkers wordt er één gepest op de werkvloer.

Bleek uit onderzoek van CBS en Ministerie van Justitie en Veiligheid in 2022. En maar liefst 20% van alle werknemers is slachtoffer van ongewenst gedrag, in wat voor vorm dan ook (TNO Arbobalans 2020).

in deze module...

...worden deelnemers in drie scenario’s geconfronteerd met seksuele intimidatie, agressie en geweld en pesten en discriminatie. Je bent zelf niet het slachtoffer, maar toch komt het heel dichtbij.

...reageer je op ongewenst gedrag. Of het nu gaat om een Whatsapp-groep met collega’s, een ongemakkelijk gesprek in de lift, of geroddel via de Teams-chat. Tijdens deze module kom je voor de vraag te staan hoe jij zou reageren in zo'n situatie.

... leer je hoe je kunt bijdragen aan een veiligere werkomgeving. De hele training met drie scenario’s, concrete tips en zonder overbodige extra’s duurt slechts 15 minuten. Zo blijf je geboeid tot het eind, en bespaar je kostbare tijd.

klant ervaring

“Omdat learn industry dit concept al had ontwikkeld konden wij snel live met een onderwerp dat heel actueel was geworden in ons bedrijf.”

Zou dit concept voor jouw bedrijf kunnen werken? Wij komen graag met je in contact om mee te denken over jouw leerproblemen.