learn industry

case study: Brunel

Diversity, Inclusion and Belonging .

Iedereen heeft onbewust vooroordelen. Of je nou wil of niet. Hoe je anderen ziet, iemand met een beperking of van een andere etnische achtergrond, wordt mede bepaald door factoren als opvoeding of media.

Samen met Brunel schreven we een training over diversiteit, inclusie en verbondenheid, vol met herkenbare verhalen die je confronteren met onbewuste vooroordelen.

It has been an incredible collaboration for this project, and we could not be happier with the result.

medewerker

We love working with you guys and can’t wait to create new material together.

medewerker

I am happy to inform you that we keep getting positive feedback about the DIB training, thank you for the amazing work the team put into this project – we love it!!

projectleider

Als onderdeel van een Diversity & Inclusion programma vroeg Brunel ons om mee te denken over een e-learning over onbewuste vooroordelen (Unconscious Bias). Het doel om jezelf ervan bewust te maken dat je UB hebt en hoe je hier mee om gaat. Met als resultaat er (beter) mee om te kunnen gaan.

Verhalen vertellen meer dan feiten.

Samen met Brunel schreven we een aantal scenario’s waarbij duidelijk wordt dat iedereen te maken heeft met onbewuste vooroordelen en dat iedereen ze heeft. En dat is oké! Het gaat erom hoe je ermee om gaat. Soms zijn ze positief en soms negatief. Maar je opvoeding, achtergrond en ervaringen zorgen ervoor dat je snel een oordeel kan hebben, zonder nog bewust te zijn van de impact.

Brunel is nu superblij met de module waarin je over de wereld reist om jezelf af te vragen hoe groot de invloed van onbewuste vooroordelen is. Want die vind je overal! En in de knallende huisstijl van Brunel neemt ‘de gele lijn’ je mee door de verhalen en scenario’s waarin duidelijk wordt wat de gevolgen van UB zijn.

Verder praten over dit project? Neem contact op en wij bedenken graag een oplossing voor jouw leervraag.