learn industry

de juiste leeroplossing die aansluit bij jouw doelen.

Snel aan de slag met e-learning over compliance, (it)-security of een ander onderwerp door middel van gamification of interactive video-learning. Of ben je op zoek naar een volledig verzorgde campagne of abbonementsvorm waar je de komende jaren mee vooruit kan?

e-learning

Van concept tot eindproduct ontwikkelde e-learnings die compatible zijn met jouw LMS systeem.

campagnes

Van concept tot eindproduct ontwikkelde e-learnings die compatible zijn met jouw LMS systeem.

abbonement

Sluit een abbonement af en lanceer met ons 3 e-learnings per jaar op basis van onze bestaande oplossingen. Als aanvulling krijg je toegang tot al onze webinars en workshops.

Learn industry combineert een solide didactische aanpak met een creatieve uitwerking. Dit geldt voor ons maatwerk én voor Plug & Play e-learning. Impact drijft ons. Want kostbare opleidingstijd moet iets opleveren!

Maak een afspraak om te zien welke oplossing bij jou past. 

· online learning experiences that captivate · online learning experiences that captivate
· online learning experiences that captivate · online learning experiences that captivate

verder kijken dan e-learning: jouw leerdoelen behalen kan op zo veel manieren.

We ontdekken graag met jou de alternatieve manieren om leerdoelen te behalen. Misschien is het voldoende om een goed geproduceerde video te delen, of bouwen we samen met jou een app waar deelnemers op hun telefoon lesmateriaal kunnen ontdekken.

interactive video

Als deelnemer begeef je je in een film-achtige situatie en ineens staat het beeld stil.. wat is de volgende stap? Jouw keuze beïnvloed het verloop van het verhaal.

gamification

Door spelenderwijs te leren is de gebruiker betrokken in de missie, en dus in de content. Van it-security escaperoom tot een compliance missie over de wereld, we ontwikkelen graag met jou een game beleving die jouw deelnemers motiveert.

explaner

Video is een enorm sterke tool. Het maakt gebruik van toon, emotie en dynamiek om een boodschap over te brengen. Als onderdeel van jouw campagne kan het heel goed zijn een explaner video te ontwikkelen als ondersteunend middel. Met onze ervaring in scripting en video producties helpen we jou graag de beste explaner video te maken voor jouw deelnemers.

bij deze bedrijven gaat e-learning al viraal

minder lezen, meer zien?

Sinds 2010 ontwikkelen we leeroplossingen voor opdrachtgevers die ons graag terug zien. Elke keer weer gaan we samen op zoek naar een concept die verrast en aanspreekt. Benieuwd naar ons werk?

start jouw online learning in drie stappen.

stap 1

intake

Tijdens de video call laat jij ons weten wat je wil bereiken. Welke impact wil je maken, wie is je doelgroep en welke leerdoelen zijn er? Ook brainstormen we met je over mogelijke concepten.

stap 2

plan van aanpak.

De impact van de e-learning is zo sterk als het concept. Op basis van de intake presenteren wij een plan van aanpak met didactisch én creatief concept. Hierin wordt ook een transparante kostenraming gegeven.

stap 3

kick-off.

Na jouw goedkeuring starten we met een kick-off. In deze 2 uur durende sessie starten we het project met alle stakeholders in jouw organisatie, want: betrokkenheid is draagvlak. Aan onze kant sluiten onze creatieven en opleidingskundigen aan, om te zorgen dat iedereen op dezelfde golflengte zit.

Inhoud en ‘fun’ zijn geen concurrenten van elkaar.

Door af te stemmen op de doelgroep wordt inhoud relevant.
En dat maakt leren leuk! Voor deze bedrijven maakten we al relevante e-learnings met impact:

onze visie op leren.

Learn industry combineert een solide didactische aanpak met een creatieve uitwerking. Dit geldt voor ons maatwerk én voor Plug & Play e-learning. Impact drijft ons. Want kostbare opleidingstijd moet iets opleveren!
leuk leren is effectief leren
Leren moet leuk zijn! Dat geldt ook voor online. Er is geen tegenstelling tussen ‘fun’ en ‘inhoud’. Als de inhoud goed gepresenteerd wordt, kun je een uitdagende leerervaring bieden.
leren is activeren
Eén van de voordelen van online leren is dat je direct interactie kan aangaan met de inhoud. Het is die interactie die online leren een productieve ervaring maakt.
leren is persoonlijk
Juist online leren kan een unieke persoonlijke ervaring worden. Deel alleen de informatie die relevant is voor de deelnemer, of maak de inhoud variabel op basis van bijvoorbeeld een zelftest of doelgroepkeuze.
we willen leren
Leren begint met een intrinsieke motivatie. Deelnemers stellen zichzelf de vraag: ‘what’s in it for me?’ Mensen willen heel graag leren als ze merken dat de inhoud relevant en praktisch is.