Learn industry creëert een online leerbelevingen die je bijblijven. Storytelling is de basis van onze didactische concepten, en daarmee ontwikkelt ons creatieve team voor elk opleidingsvraagstuk een verrassende oplossing.

scroll om verder te gaan

dit zijn wij.

experts in communicatie, didactiek, interactie en media.

Lage Naarderweg 45
Hilversum

learn industry biedt een blended leertraject op maat,
waarbij dit onze uitgangspunten zijn:

Bol.com Klanttevredenheid

afgelopen jaar werkten we voor:

leeroplossingen waar mensen fan van zijn.

scroll verder om voorbeelden te zien

boskalis.

Intellectual Property, oftewel patentrecht, daar moest de doelgroep meer over weten. Voor deze hoogopgeleide technische doelgroep hebben we een out-of-the-box concept bedacht. Er komt een nieuwe schip waar patent op aangevraagd moet worden. In deze module volgen we het hele proces. ​

ing kantoren

Voor ING hebben we de veiligheidstraining voor kantoren gemaakt. In dit concept ben jij een dagje verantwoordelijk voor de veiligheid van een ING kantoor. En natuurlijk kom je dan voor dilemma's te staan.

Dit concept is zeer geschikt voor verschillende werkomgevingen. Door met video te werken blijf je geboeid en kan je het concept volledig afstemmen op voorbeelden uit jouw werkomgeving! Met deze aanpak kun je een spraakmakende campagne starten die aansluit op een hele diverse doelgroep.

Deel 1: Awareness

In deze interactieve videolearning ga jij op pad met Theo. Hij is gevraagd door de vertrouwenspersonen om eens te checken hoe het zit met ongewenste omgangsvormen bij het bedrijf. Je maakt samen met Theo een rondje door het bedrijf en hij komt in verschillende situaties terecht waarbij hij medewerkers probeert over te halen tot ongewenst gedrag.

Zo komt hij samen met twee collega’s in de lift te staan. Theo bekijkt de vrouwelijke collega uitvoerig en probeert de mannelijke collega mee te krijgen om te flirten. Wat doe jij in zo’n situatie?

Nou is flirten misschien een open deur, dat is #nietokay. Maar chatten in Teams over een andere collega of een arm om iemand heen slaan omdat haar geliefde kat is overleden. Kan dat wel? En hoe zou jij reageren?

Het wordt steeds duidelijker: Jaaps gedrag kan echt niet door de beugel. Jaap wordt door beveiligers het pand uitgezet. Natuurlijk zijn dit ‘over-de-top’ voorbeelden. Maar nu is het duidelijk wat ongewenst gedrag is en dat dit niet getolereerd wordt op de werkvloer.

maar dit gebeurt
toch niet bij ons?

Deel 2: Het gebeurt, ook bij ons! 

In het tweede deel van deze campagne, komt Jaap terug op kantoor. Want iedereen verdient natuurlijk een tweede kans. Hij is opnieuw gevraagd door de vertrouwenspersonen. 

Er gebeuren namelijk echt heftige dingen binnen het bedrijf, en ze willen graag aan Jaap duidelijk maken wat de impact hiervan is. Jaap gaat in gesprek met de vertrouwenspersonen en met slachtoffers.

this is us