learn industry

bewezen concept: Safety Habits

interactieve veiligheidsinstructie op kantoor.

Met de Safety Habits module hielpen we al twee grote banken om hun personeel voor te bereiden op een ontruiming. In een spannende game-achtige module ga je door het gebouw en kom je onderweg allerlei obstakels tegen.

jouw veiligheid op het spel

Een veiligheidsinstructie neem je pas serieus wanneer je in gevaar bent. Maar dan is het te laat. Daarom hebben wij het concept Safety Habits bedacht. Deze interactieve module biedt precies de juiste voorbereiding. 

als elke seconde telt 

Snel reageren op de juiste manier. Dat is wat je moet leren. Daarom kom je in Safety Habits in onverwachte situaties terecht, waarin je onder tijdsdruk moet reageren. Ondertussen moet je ook je weg naar buiten vinden. Kom je op tijd bij de verzamelplaats? 

impact vereist maatwerk 

Safety Habits biedt een herkenbare leerervaring. De scenario’s komen tot leven door foto’s van je werkomgeving, en we gebruiken realistische plattegronden van jouw kantoor. Zo onderstrepen de beelden de relevantie van de boodschap. Dit gaat over jou en jouw werkplek!  

Zou dit concept voor jouw bedrijf kunnen werken? Wij komen graag met je in contact om mee te denken over jouw leerproblemen.